Έρευνα αγοράς Smartphone έως 200€ [Μάιος 2022]

Δημοσιεύτηκε στις: στις 03:15
181 0


Οι οδηγοί αγοράς του internal.gr επιστρέφουν, με την έρευνα που αφορά τον τομέα των smartphones, και την πρότασή μας για το κινητό τηλέφωνο που θα αγοράζαμε αυτόν τον μήνα, με μέγιστο χρηματικό ποσό τα 200€.

 

Συγκριτικά με την αντίστοιχη έρευνα αγοράς που πραγματοποιήσαμε τον Δεκέμβριο του 2021, συμπεραίνουμε ότι η Xiaomi εξακολουθεί να κρατά τα “σκήπτρα” της καλύτερης προσφοράς, αφού το νέο της μοντέλο Redmi Note 11S αποτελεί άξιο διάδοχο του πρότερου 10, με κάποιους αστερίσκους.

 

Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο, λοιπόν, όλων των διαθέσιμων επιλογών στην αγορά, και με τα τιμολογιακά δεδομένα όπως αυτά διαμορφώνονται κατά την ημέρα σύνταξης του παρόντος άρθρου, η πιο συμφέρουσα είναι αυτή του Xiaomi Redmi Note 11S.

 

Πρόκειται για μία ειδική παρεμφερή έκδοση του βασικού 11, της δημοφιλούς σειράς Redmi Note που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, χάρη στα ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά που συνδυάζει με αξιοσημείωτα χαμηλές τιμές.

Το Redmi Note 11S είναι μία από τις νεότερες κυκλοφορίες της Xiaomi, και φέρει οκταπύρηνο επεξεργαστή, 6 GB μνήμης RAM, μεγάλη οθόνη 6,43 ιντσών υψηλής ανάλυσης τύπου AMOLED και γρήγορης ανανέωσης ρυθμού 90 Hz, τετραπλή πίσω κάμερα 108 + 8 + 2 + 2 MP, μπροστινή κάμερα 16 MP για ιδιαίτερα καθαρές selfie, μεγάλη μπαταρία 5000 mAh και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, που όμως δέχονται περαιτέρω επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

 

Διακρίνεται για τον όμορφο και ταυτόχρονα σοβαρό σχεδιασμό του, ενώ παρέχεται και σε ποικιλία χρωμάτων.

Πρόκειται για μία επώνυμη επιλογή, με την Xiaomi να έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια με την πρωτοφανή επιτυχία της ότι κατατάσσεται ως μία αξιόπιστη μάρκα.

 

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο υστερεί σε δυνατότητες συνδεσιμότητας, αφού δεν υποστηρίζει δίκτυα 5G, αλλά ούτε και το πρωτόκολλο NFC.

 

Η τιμή του σήμερα διαμορφώνεται στα 190 – 200€ σε γνωστές ελληνικές πλατφόρμες συγκρίσεων τιμών, ενώ διατίθεται και από μεγάλο αριθμό καταστημάτων.

 

Δώστε προσοχή στο μοντέλο που αναφερόμαστε, καθώς το απλό Redmi Note 11 (χωρίς το S) είναι διαφορετικό και κατώτερο.

 

Εάν το budget σας μπορεί να αυξηθεί κατά 10 – 20€, και σας είναι αναγκαίο, μπορείτε να προτιμήσετε το Redmi Note 11S NFC, που όπως γίνεται αντιληπτό διαθέτει το πρωτόκολλο NFC που απουσιάζει από την προηγούμενη επιλογή.

 

Και τα δύο παραπάνω smartphones «τρέχουν» λειτουργικό σύστημα Android 11.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο internal.gr και για τις επόμενες έρευνες αγοράς που θα ακολουθήσουν!

Σημείωση: Το internal.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη ικανοποίησης των προσωπικών σας προτιμήσεων και αναγκών από τα αναφερθέντα προϊόντα, όπως επίσης και για τυχόν ασυνέπειες καταστημάτων και κατασκευαστών σχετικά με αυτά. Το internal.gr δεν διατηρεί καμία σχέση με οποιοδήποτε κατάστημα ή πλατφόρμα συγκρίσεων, παρά μόνο παρουσιάζει τις τιμές που διατίθενται από αυτά.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)