Η Apple πουλούσε εν γνώσει της ελαττωματικά Macbook

234 0


Πρωτοφανής αποκάλυψη για τα δεδομένα της Apple, έρχεται να αμαυρώσει την άψογη εικόνα που η εταιρία θέλει να διατηρεί. Όπως αποφάνθηκε δικαστής της υπόθεσης προβληματικών οθονών της σειράς Macbook Pro, η Apple φέρεται να γνώριζε πολύ καλά ότι οι παρτίδες που στέλνει στην αγορά, είναι ελαττωματικές και αργά ή γρήγορα θα χαλάσουν!

 

Μεταξύ άλλων, ο δικαστής έγραψε:

Το δικαστήριο καταλήγει ότι οι κατηγορίες των προ-κυκλοφορίας δοκιμών, σε συνδυασμό με σημαντικές καταγγελίες πελατών, είναι επαρκείς για να δείξουν ότι η Apple είχε πλήρη γνώση του υποτιθέμενου ελαττώματος.

 

Η υπόθεση αφορά συσκευές Macbook Pro χρονολογίας 2016-2017, με προβληματική καλωδίωση, οι οποίες εμφάνιζαν κάποια στιγμή ζημιά στο κάτω μέρος της οθόνης τους, προκαλώντας μαύρα στίγματα σε στυλ μοτίβου, εξαιτίας της λανθασμένης και υπέρ-ευαίσθητης καλωδίωσης στο σημείο.

 

 

Η Apple στη συνέχεια διόρθωσε “αθόρυβα” το πρόβλημα από το 2018 και έπειτα, κάτι που εξαγρίωσε τους πελάτες της, οι οποίοι δημοσιοποίησαν το θέμα και συνέλλεξαν υπογραφές για να διεκδικήσουν την δωρεάν επιδιόρθωση του υπολογιστή τους, κάτι που εν τέλη κατάφεραν.

 

 

Πηγή

Εικόνα ανάρτησης: Wizza

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)