Η Cosmote διπλασιάζει αυτόματα και δωρεάν τις ταχύτητες όλων των σταθερών συνδέσεων ίντερνετ

320 0


Σε μία εντυπωσιακή και πρωτοφανή κίνηση προχωρά η Cosmote, αφού αποφάσισε να διπλασιάσει χωρίς κανένα επιπλέον κόστος την ταχύτητα της ευρυζωνικής σύνδεσης στο διαδίκτυο για όλους τους συνδρομητές της, τόσο οικιακούς όσο και επαγγελματίες!

 

Αυτό σημαίνει πως όσοι ανήκουν σε πρόγραμμα των 24 Mbps αυτό θα αναβαθμιστεί στα 50 Mbps, όσοι έχουν πακέτο των 50 Mbps θα αναβαθμιστεί στα 100 Mbps, ενώ όσοι είχαν ήδη 100 Mbps τώρα πλέον θα σερφάρουν με 200 Mbps, εφόσον, φυσικά, το επιτρέπουν οι υπάρχουσες υποδομές του δικτύου στην περιοχή τους.

Οι πελάτες θα πληρώνουν την ίδια τιμή για τις νέες, αυξημένες ταχύτητες που θα απολαμβάνουν, ενώ και η διάρκεια του συμβολαίου τους θα παραμείνει αμετάβλητη.

 

Η διαδικασία θα γίνει αυτόματα, χωρίς κάποια περαιτέρω ενέργεια από τους χρήστες, και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο σύνολο των υφιστάμενων συνδέσεων έως το τέλος του έτους.

 

Μοναδική προϋπόθεση για να είναι κάποιος δικαιούχος της παραπάνω αναβάθμισης, είναι να βρίσκεται σε τοποθεσία που δεν έχει φτάσει ακόμη η τεχνολογία της οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (FTTH).

 

Μάλιστα, η Cosmote θα διανείμει δωρεάν και τις απαιτούμενες νέες συσκευές ρούτερ στους χρήστες που θα μεταπηδήσουν από το πεπαλαιωμένο ADSL (24 Mbps) στο νεότερο VDSL (50+ Mbps).

 

Σε κάθε περίπτωση, οι συνδρομητές θα ενημερώνονται μέσω σχετικής ειδοποίησης για την έκβαση της αναβάθμισης στη δική τους γραμμή.

 

!UPDATE : Η Vodafone επιχείρησε να μπλοκάρει τον δωρεάν διπλασιασμό ταχυτήτων σταθερού ίντερνετ της Cosmote. Μάθετε περισσότερα.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)