Η Vodafone επιχείρησε να μπλοκάρει τον δωρεάν διπλασιασμό ταχυτήτων σταθερού ίντερνετ της Cosmote

203 0


Η πρόσφατη κίνηση της Cosmote να διπλασιάσει τις ταχύτητες όλων των σταθερών ευρυζωνικών της συνδέσεων, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για τους πελάτες, φαίνεται πως δυσαρέστησε τους αντιπάλους της, και ιδιαίτερα την Vodafone, η οποία φάνηκε να “σπάστηκε” τόσο πολύ, που κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για να εμποδίσει τη διαδικασία!

 

Η ίδια η Vodafone ισχυρίζεται πως η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων είναι κάτι το θετικό, ωστόσο το παράπονό της είναι ότι η Cosmote δεν μείωσε αντίστοιχα τις τιμές χονδρικής, ώστε να μπορέσουν και οι υπόλοιποι πάροχοι που μεταπωλούν υπηρεσίες από το δίκτυο του ΟΤΕ, όπως αυτή, να προχωρήσουν σε ανάλογες ενέργειες.

Έτσι, θεωρεί ότι δημιουργείται ένα κλίμα αθέμιτου ανταγωνισμού.

 

Για τον λόγο αυτό, υπέβαλλε καταγγελία στην ΕΕΤΤ, ζητώντας μέσω ασφαλιστικών μέτρων να μην επιτρέψει στην Cosmote την εκπόνηση της συγκεκριμένης δράσης.

 

Τα πράγματα, όμως, ευτυχώς δεν πήγαν όπως τα υπολόγισαν εκεί στη Vodafone.

Η ολομέλεια της ΕΕΤΤ συνεδρίασε σήμερα για το θέμα, και τελικά απέρριψε την προσφυγή της, κάτι που σημαίνει πως ο διπλασιασμός των ταχυτήτων από την Cosmote θα συνεχιστεί κανονικά.

 

Υπενθυμίζεται πως οι αναβαθμίσεις των γραμμών έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν μήνα, με πολλούς συνδρομητές να απολαμβάνουν ήδη διπλάσιες ταχύτητες.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Reuters

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)