Η Microsoft παρουσίασε τα Windows 365

192 0


Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη των Windows 11, η Microsoft τώρα παρουσίασε μία νέα υπηρεσία βασισμένη πάνω στο λειτουργικό, τα Windows 365.

 

Τα Windows 365 δανείζονται την νοοτροπία των Office 365, επιτρέποντας στους χρήστες να “τρέξουν” τα Windows μέσω του cloud, σε μία online πλατφόρμα. Είναι, ουσιαστικά, ένας εικονικός υπολογιστής στο διαδίκτυο, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσα από τον δικό σας. Κάτι τέτοιο βοηθάει πολύ όσους χρειάζονται για λόγους συμβατότητας το λειτουργικό οικοσύστημα των Windows οπουδήποτε βρίσκονται, αφού θα μπορούν να το χρησιμοποιούν από οποιαδήποτε συσκευή.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα των Windows 365 θα είναι προσβάσιμη τόσο από iPad και Android tablets, όσο και από υπολογιστές που τρέχουν Mac ή και Linux!

 

Δεν απαιτείται λήψη επιπρόσθετου λογισμικού για τη χρήση της υπηρεσίας, αφού αυτή θα τρέχει απευθείας από τον εκάστοτε browser.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα διατίθενται για κάθε εικονικό σύστημα, θα είναι ρυθμιζόμενα και θα φτάνουν μέχρι και τους 8 (εικονικούς) επεξεργαστές, 16 GB μνήμης RAM, και 512 GB SSD δίσκων.

 

Η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 2 Αυγούστου, ενώ η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει θα ανακοινωθεί μία μέρα πριν, την 1η Αυγούστου.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)