Κυκλοφόρησε το iOS 14.1 – Τι περιλαμβάνει, πώς να το κατεβάσετε

281 0


Κυκλοφόρησε χθες το βράδυ η έκδοση 14.1 του λειτουργικού iOS για συσκευές iPhone, iPad και iPod. Περιλαμβάνει πλήθος διορθώσεων και μία νέα λειτουργία. Δείτε αναλυτικά στη λίστα που ακολουθεί.

 

  • Υποστήριξη για αναπαραγωγή και επεξεργασία βίντεο HDR 10 bit στις Φωτογραφίες σε συγκεκριμένα μοντέλα iPhone και iPad.
  • Αντιμετώπιση ζητήματος λόγω του οποίου κάποια widget, φάκελοι και εικονίδια εμφανίζονταν με μειωμένο μέγεθος στην οθόνη αφετηρίας.
  • Επιδιόρθωση ζητήματος που μπορούσε να προκαλέσει αποστολή κάποιων email από εσφαλμένο προσωνύμιο στο Mail.
  • Αντιμετώπιση ζητήματος λόγω του οποίου κάποιες φορές οι χρήστες δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν λήψη ή να προσθέσουν τραγούδια στη βιβλιοθήκη τους κατά την προβολή ενός άλμπουμ ή μιας λίστας αναπαραγωγής.
  • Επίλυση ζητήματος που κάποιες φορές μείωνε προσωρινά την ανάλυση ροής βίντεο κατά την έναρξη της αναπαραγωγής.
  • Αντιμετώπιση ζητήματος στην εφαρμογή “Αρχεία” λόγω του οποίου μερικοί πάροχοι υπηρεσιών cloud υπό διαχείριση MDM εμφάνιζαν εσφαλμένα κάποιο περιεχόμενο ως μη διαθέσιμο.

 

Συμβατές συσκευές για την ενημέρωση είναι όλα τα μοντέλα που έχουν πάρει το iOS 14, και η διαδικασία ενημέρωσης είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης, είναι να ανοίξει τις Ρυθμίσεις, και έπειτα να κατευθυνθεί στα Γενικά > Ενημέρωση Λογισμικού.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: South China Morning Post

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)