Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Windows 10 October Update 2020

269 0


Η Microsoft πριν από μερικές ώρες άρχισε να διαθέτει μία νέα, θεωρητικά σημαντική ενημέρωση για το λειτουργικό της σύστημα. Οι αλλαγές δεν είναι μεγάλες, αλλά είναι αρκετές και εμφανείς.

 

Κύριο χαρακτηριστικό του νέου αυτού update, είναι η αναβαθμισμένη Έναρξη, η οποία πλέον παρέχει περισσότερες δυνατότητες μορφοποίησης, όπως επίσης και περισσότερο διαφανή όψη για τα τετράγωνα των εφαρμογών, ώστε να “δένουν” περισσότερο με τη σχεδίαση.

 

Επιπλέον, ο νέος Microsoft Edge πλέον γίνεται ακόμα καλύτερος, αφού προστίθενται επιπλέον δυνατότητες, όπως αυτή του Alt+Tab μεταξύ καρτελών. Ο χρήστης, δηλαδή, κάνοντας Alt+Tab θα μπορεί να δει, εκτός των ανοιχτών προγραμμάτων του, ταυτόχρονα και όλες τις ανοιχτές καρτέλες του από το ίδιο σημείο.

 

Η ενημέρωση φέρνει διάφορες άλλες προσθήκες και αλλαγές, όπως η προβολή λογοτύπου σε κάθε ειδοποίηση του εκάστοτε προγράμματος που τη στέλνει, όπως και μεταβολή του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης μέσα από τις ρυθμίσεις των Windows.

 

Το October Update έχει ξεκινήσει να διατίθεται σταδιακά, και εντός των επόμενων ημερών – και αν όλα πάνε καλά – αναμένεται να φτάσει σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

 

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)