Παύει η υποχρέωση εμβολιασμού για τους εργαζόμενους της Google, τέλος οι μάσκες στην Apple

105 0


Την ώρα που το έμπειρο ελληνικό επιτελείο ειδικών εμπειρογνωμόνων συσκέπτεται πυρετωδώς για τέταρτες δόσεις και διάρκειες πιστοποιητικών, κάποιες ανίδεες τεχνολογικές εταιρίες του εξωτερικού άρουν σχεδόν κάθε μέτρο ενάντια στον κορωνοϊό, θεωρώντας πως η απειλή έχει πια περάσει.

 

Συγκεκριμένα, η Apple μόλις ανακοίνωσε το τέλος της υποχρεωτικότητας των μασκών στα καταστήματά της, τόσο από υπαλλήλους, όσο και από πελάτες.

Την ίδια τακτική ακολουθεί και για τα κεντρικά της γραφεία, όπου και εκεί πλέον δεν θα είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας από τους εργαζομένους.

 

Παράλληλα, στο ίδιο “μήκος κύματος” η Google χαλαρώνει τη στάση της σχετικά με τους εμβολιασμούς, ακυρώνοντας κάθε προηγούμενη σκέψη για απολύσεις των ανεμβολίαστων.

Η είσοδος στα γραφεία ακόμη δεν προβλέπεται σε όσους δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, ωστόσο αυτοί θα μπορούν να εργάζονται εξ’ αποστάσεως και δεν θα κινδυνεύουν να τεθούν σε διαθεσιμότητα ή και να χάσουν τη δουλειά τους.

Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι πλέον δεν θα χρειάζεται να πραγματοποιούν μοριακό διαγνωστικό τεστ για να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις, ενώ και εδώ απομακρύνεται ο κανονισμός των μασκών.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Reuters

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)