Στο internal QnA θα λύσεις όλες σου τις τεχνολογικές απορίες!

83 0


Με τον ανεξέλεγκτα ραγδαίο ρυθμό που αναπτύσσεται και εξελίσσεται καθημερινά η τεχνολογία, είναι πιθανό και φυσικό να σας δημιουργούνται συνεχώς απορίες.

 

Και επειδή ξέρουμε ότι ένα «γκουγκλάρισμα» πολλές φορές δεν είναι αρκετό για να σας τις λύσει, το internal.gr δημιούργησε μία δημόσια, ελληνική τεχνολογική γνωσιακή βάση, προκειμένου να ρωτάτε εκεί, ό,τι δεν γνωρίζετε!

 

Από εγκυκλοπαιδικές “ανησυχίες”, μέχρι πρακτικούς προβληματισμούς σχετικά με τον υπολογιστή, το κινητό, και οποιαδήποτε άλλη τεχνολογική συσκευή σας, το internal QnA έχει φτιαχτεί για να λειτουργεί ως μία χρήσιμη πλατφόρμα ερωτοαπαντήσεων, στην οποία ο καθένας μπορεί είτε να δημοσιεύσει την απορία του, είτε να λύσει την απορία κάποιου άλλου, εφόσον γνωρίζει την απάντηση.

 

Κάθε ερώτηση και απάντηση δύναται να δέχεται θετικές και αρνητικές ψήφους από τους υπόλοιπους επισκέπτες και αναγνώστες, βάσει των οποίων μπορείτε να κρίνετε την αξιοπιστία και την εγκυρότητά της.

Επιπλέον, παρέχεται και η δυνατότητα αναζήτησης με συγκεκριμένα κριτήρια, για να ψάξετε εάν η απορία σας έχει ήδη απαντηθεί παλαιότερα.

 

Παράλληλα, κάθε καταχώρηση ελέγχεται προτού «ανέβει» στην ιστοσελίδα, ώστε να διασφαλιστεί η συμμόρφωσή της με τους Κανονισμούς & Όρους Χρήσης που έχουν οριστεί, και να αποφευχθούν φαινόμενα ανάρμοστου περιεχομένου, υβριστικών μηνυμάτων και spam.

 

Η εφαρμογή είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους, και ο καθένας μπορεί να αναρτήσει ερωτήσεις και απαντήσεις χωρίς την ανάγκη εγγραφής ή δημιουργίας λογαριασμού.

 

Το απλό, εύχρηστο και φιλικό γραφικό περιβάλλον της υπηρεσίας, εγγυάται την εύκολη κατανόηση και χρήση του ακόμη και από τους τεχνολογικά απειρότερους.

 

Μπορείτε να βρείτε το internal QnA, πατώντας εδώ!

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)