Η τελευταία ενημέρωση του Adobe Flash Player πριν αυτό πεθάνει

251 0


Το λογισμικό που κυριάρχησε στα μέσα της δεκαετίας 2000 – 2010 και μας χάρισε όλα αυτά τα online παιχνίδια, όπως επίσης χρησιμοποιήθηκε παλαιότερα και για την ανάπτυξη διάφορων εφαρμογών και ιστοτόπων, ήρθε η ώρα να πει αντίο. Ο Δεκέμβριος είναι εδώ, και το Adobe Flash Player πλέον μετράει μέρες μέχρι τον θάνατό του.

 

Μετά το “τελειωτικό χτύπημα” από τα Windows τον περασμένο Οκτώβριο, ήρθε η στιγμή που η Adobe είχε ορίσει ως την καταληκτική για την ύπαρξή του. Η εταιρία εξέδωσε την τελευταία ενημέρωση για το εν λόγω λογισμικό, συνοδεύοντάς την με μία ανακοίνωση που αναφέρει:

 

Σήμερα κυκλοφορεί η τελευταία προγραμματισμένη ενημέρωση για τον Flash Player. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες και τους προγραμματιστές που χρησιμοποίησαν και δημιούργησαν καταπληκτικό Flash περιεχόμενο τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Είμαστε περήφανοι που το Flash έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του διαδικτυακού περιεχομένου σε ότι αφορά το animation, τη διαδραστικότητα, τον ήχο και το βίντεο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βοηθούμε να προχωρήσουμε στην επόμενη εποχή των ψηφιακών εμπειριών.

 

Η Adobe θα πάψει να υποστηρίζει το Flash Player μετά τις 31 Δεκεμβρίου του 2020, και θα μπλοκάρει το Flash περιεχόμενο στον Flash Player ξεκινώντας από τις 12 Ιανουαρίου του 2021. Η Adobe κάνει ισχυρή σύσταση σε όλους τους χρήστες να απεγκαταστήσουν άμεσα το Flash Player, για να προστατέψουν τα συστήματά τους.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: TheStreet

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)