Το νέο Xiaomi 12S Ultra συνεχίζει το κακόγουστο αστείο με τις γελοίες κάμερες

153 0


Μόνο ως φάρσα μπορούμε να εκλάβουμε την άθλια μόδα των τελευταίων ετών, κυρίως από κινέζικες εταιρίες, να τοποθετούν κωμικοτραγικές κάμερες στα κινητά τηλέφωνα, καταρρακώνοντας τον ούτως η άλλως βαρετό και ουδέτερο σχεδιασμό τους.

 

Η Xiaomi φαίνεται πως ζήλεψε την Huawei με τη σοβαρή υποψηφιότητά της για το ασχημότερο κινητό της χρονιάς, και θεώρησε σωστό να παρουσιάσει και αυτή ένα σχεδιαστικό έκτρωμα, ανακοινώνοντας το Mi 12S Ultra.

 

 

Πρόκειται για ένα από τα κορυφαία καινούρια της μοντέλα, προφανώς από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, αφού από οπτικής άποψης, δείχνει να είναι μία σημαντική προσπάθεια οικονομικής αυτοκτονίας.

 

Το Xiaomi Mi 12S Ultra, πέρα από την εμετική του εμφάνιση, φέρει οθόνη OLED 6,73 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, μνήμη RAM από 8 GB έως 12 GB, μπαταρία 4.860 mAh, αποθηκευτικό χώρο από 256 GB έως 512 GB, γρήγορη φόρτιση 67W, και πιστοποίηση IP68 έναντι νερού και σκόνης.

Η γιγαντιαία ενιαία κάμερα, αποτελείται στην πραγματικότητα από τρεις μικρότερες, μία κύρια των 50 MP, μία ευρυγώνια των 48 MP, και μία telephoto των 48 MP, ενώ φέρουν και την υπογραφή της LEICA.

 

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι η εταιρία ζητά 860€ για το μοντέλο των 8/256 και 1000€ για αυτό των 12/512, τη στιγμή που θα έπρεπε να μας πληρώνει για να τα αποκτήσουμε.

 

Στην τελική, αν οι πρωτότυπες ιδέες τους οδηγούν σε αυτά τα αποτελέσματα, καλύτερα να συνεχίσουν να αντιγράφουν τα iPhone.

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)