Το ξανασκέφτεται η Microsoft για τις ελάχιστες απαιτήσεις των Windows 11

181 0


Η θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε μετά την ανακοίνωση των ελάχιστων απαιτήσεων συστήματος των Windows 11, φαίνεται πως συγκίνησε την Microsoft, αφού τώρα η εταιρεία χαλαρώνει έμπρακτα την στάση της απέναντι στο θέμα.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι προϋποθέσεις που είχε θέσει για την εγκατάσταση των Windows 11 ήταν απρόσμενα αυστηρές, αφήνοντας με τις επιλογές της εκατομμύρια υπολογιστές χωρίς υποστήριξη και συμβατότητα με την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος!

 

Οι δικαιολογημένες αντιρρήσεις των χρηστών παγκοσμίως δείχνουν να έφεραν αποτέλεσμα, αφού τώρα η Microsoft ακύρωσε για την δοκιμαστική προεπισκόπηση Insider, την απαίτηση για συγκεκριμένα μοντέλα επεξεργαστών, όπως και την απαίτηση για ύπαρξη TPM 2.0 που είχε ορίσει . Η εταιρεία αναφέρει ότι προχωράει σε αυτή την κίνηση, προκειμένου να λάβει δεδομένα χρήσης από πληθώρα υπολογιστών, να παρατηρήσει και να μελετήσει αναλυτικά πώς λειτουργούν και συμπεριφέρονται τα Windows 11 σε παλαιότερα συστήματα, ώστε να προβεί σε ενδεχόμενες αλλαγές στις ελάχιστες απαιτήσεις πριν από την επίσημη κυκλοφορία.

 

 

Εικόνα ανάρτησης: Search Engine Land

Χρήστος Καπετάνιος

Software & Web Developer
Web Designer
Owner @ internal.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Google News


Κάντε ένα σχόλιο

Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με αστερίσκο.

(Όλα τα σχόλια υποβάλλονται σε έλεγχο πριν την τελική δημοσίευσή τους.)